29.2.2024 09:27
Keravan Uimarit ry

Jäsentiedote 1/2024

Hei Keravan uimareiden jäsen, 

Keravan uimarit ry on auditoitu tähtiseuraksi sekä lasten ja nuorten, että aikuisten toiminnan osalta viime vuoden lopussa. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma. Meille tähtiseuran status tarkoittaa, että seura on kaikille turvallinen paikka harrastaa, kehitämme toimintaa aktiivisesti ja koulutamme ohjaajia ja toimihenkilöitä säännöllisesti sekä se on tietenkin lupaus laadusta ja vastuullisuudesta. Jatkamme myös tänäkin vuonna tärkeää kehitystyötä. 

Kevätkausi 2024 on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja tässä hieman kuulumisia sekä tulevia tapahtumia:

Kilpauinti 

Kauan odotettu Keski-Uudenmaan Seuracup startattiin usean vuoden tauon jälkeen käyntiin yhdessä Tuusulan Uimaseuran ja Järvenpään Uintiklubin kanssa Järvenpäässä. Seuraava osakilpailu uidaan Keravalla 9.3. Toimitsijaksi voit ilmoittautua tästä linkistä: https://forms.office.com/e/1J9vKhqrfr 

Keravan kaupungin liikuntapalvelut järjestää Kerava 100-juhlavuoden kunniaksi ystävyyskaupunkien väliset nuorten uintikilpailut 1.-4.8.2024 ja olemme järjestelyissä mukana. Kilpailuihin kutsutaan Keravan Uimareiden lisäksi Keravan kaupungin seitsemän ystävyyskaupunkia joukkueineen: Trollhättan (Ruotsi), Kristiansand (Norja), Hjørring (Tanska), Keila (Viro), Reykjanesbær (Islanti), Aschersleben (Saksa) ja Butša (Ukraina). Rentomieliset kisat järjestetään Keravan maauimalassa, ja lisäksi kisaviikonloppuna nuorille on luvassa muuta hauskaa ohjelmaa, kuten sometähtien Arttu Laitisen ja Nino Ärlingin Vesikauhu-temppushow sekä iltadisko. Kilpailut uidaan la 3.8 ja toimitsijaksi voit ilmoittautua tästä linkistä: https://forms.office.com/e/GswFumsUWv.

Uintikurssit 

Lasten uimakoulut ja aikuisten kurssit ovat täyttyneet, ja moni on löytänyt uinnista uuden harrastuksen. 

Lasten uimakouluja tulemme vielä järjestämään kevätkaudella seuraavasti: 

Sunnuntaisin: 24.3-26.5.2024; alkeet, jatko 1 jatko 2, ison altaan uimakoulu sekä vesi- ja tekniikkarallit

Arkisin: 25.3- 3.5.2024; alkeet, jatko 1 jatko 2 sekä ison altaan uimakoulu 

Ilmoittautuminen kursseille uusille uimareille avautuu noin pari viikkoa ennen kurssin alkua ja löytyvät keravanuimarit.fi/kurssit -sivuilla. 

Myös aikuisten tekniikkaa on luvassa lisää. 

Keravan Uimarit järjestää lapsille uintipainotteisia kesäleirejä kesäkuussa 2024. Lisätietoja ja ilmoittautumiset avautuvat myöhemmin kevään aikana.  

Vesipallo 

Keravan Uimarit osallistuu D-Ikäkausimestaruus sarjaan (2010 synt. Ja nuoremmat) ja joukkue valmistautuu 16.3.2024 pelattavaan kotiturnaukseen jossa panoksena pääsy sarjan lopputurnaukseen huhtikuussa. Treenit ovat sujuneet hyvin flunssakaudesta huolimatta ja uusia pelaajia on tullut vesipallokoulun kautta edustusjoukkueeseen mukaan. Tuloksia löydätte https://vesipallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vp2023&sarja=IKD ja tervetuloa lauantaina 16.3. kannustamaan Kerava voittoon!  

Seuravaatteet ja treenitarvikkeet 

Seuratuotteet ja treenitarvikkeet ovat tilattavissa JVSPORTin verkkokaupasta uintikauppa.com:sta. KeUi:n jäsenet saavat 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista uintituotteista ja vaatteista.  Tarkemmat tilausohjeet: https://www.keravanuimarit.fi/seura/seuravaatteet/ 

Ota seuramme seurantaan sosiaalisessa mediassa Instagram: keravanuimarit ja Facebook Keravan Uimarit ry. 

Mikäli et ole enää jäsen tai et jatka enää mukana Keravan uimareiden toiminnassa, pyydäthän myClub profiilin poistoa joko myClubin kautta tai laittamalla sähköpostia toiminnanjohtaja@keravanuimarit.fi, jotta pystymme poistamaan käyttämättömän myClub-profiilin. 

Aurinkoista kevättä :)