9.8.2023 21:28
Keravan Uimarit ry

Jäsentiedote 3/2023

Hyvä Keravan uimarit ry:n jäsen!

Syyskausi tekee tuloaan ja kauden valmistelut ovat jo pitkällä, mutta onneksi kesääkin on vielä jonkun verran jäljellä. 

Toiminta starttaa 21.8 kun Keravan uimahalli avautuu vuosihuollon jälkeen. 

Syyskurssit ovat jo hyvin täyttyneet, mutta vielä mahtuu esimerkiksi vesi- sekä tekniikkaralleihin mukaan. Syyskaudelle on suunnitteilla kaiken kaikkiaan viisi alkeisuimakoulusettejä, joten kaikki halukkaat pääsevät varmasti vielä mukaan uimakouluihin. 

Syyskuussa alkavaan vesipallokouluun mahtuu vielä hyvin innokkaita pelaajia. Vesipallokoulu on tarkoitettu 2010-2013 syntyneille tytöille ja pojille. Ilmoittautuminen myClubin kautta tai vesipallo@keravanuimarit.fi 

Kilpauintikoulu on tullut täyteen ja mukana on kaikkiaan 12 reipasta uimaria. 

Juhlauintikilpailuiden, 7.10., järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa. Kilpailuiden mahdollistamiseksi tarvitsemme edelleen mukaan lisää toimitsijoita. Toimitsijakoulutus tullaan järjestämään 6.9., joten laita päivät kalenteriin sekä ilmoittaudu mukaan joko myclubin kautta https://keui.myclub.fi/flow/events/5854340 tai sähköpostitse toiminnanjohtaja@keravanuimarit.fi. Kiitokset jo tässä vaiheessa toimitsijaksi ilmoittautuneille. Liitteenä kilpailukutsu. 

Aikuisille on luvassa hieman myöhemmin syksyllä erilaisia tekniikka- ja alkeiskursseja. 

Voit maksaa Masters-ryhmän kausimaksun, aikuisten yksityistunnin sekä aikuisten tekniikkakurssin liikuntaetuuksilla. Keravan Uimareilla on käytössä ePassi, Smartum sekä Edenred. 

Toimintamme kasvaessa haemme mukaan aikuistoimintavastaavaa, kehittämään Masters- ja aikuiskurssitoimintaamme. Lue lisää keravanuimarit.fi ja hae rohkeasti mukaan. 

Elokuun viimeisellä viikolla eli viikolla 35 on avoimien ovien päivät, jolloin voi osallistua ryhmien harjoituksiin. Ryhmiin voi tutustua osoitteessa keravanuimarit.fi ja osallistumisesta pitää ilmoittaa ryhmän valmentajalle ennakkoon. 

Ota seuramme seurantaan sosiaalisessa mediassa Instagram keravanuimarit ja Facebook Keravan Uimarit ry. 

Mikäli et ole enää jäsen tai et jatka syksyllä enää mukana Keravan uimareiden toiminnassa, pyydäthän myclub profiilin poistoa joko myclubin kautta tai laittamalla sähköpostia toiminnanjohtaja@keravanuimarit.fi, jotta pystymme poistamaan käyttämättömän myClubprofiilin. 

Hyvää loppukesää ja nähdään pian altailla 😊 

Julia Laijoki ja Marjut Hyvönen